Nästa artikel
Kolla cruising i industriområde
Arne

Kolla cruising i industriområde

Publicerad 19 september 2011
Efter att ha träffat speldjävulen i Reno utan att blivit spelberoende for vi nu till Los Angeles, tog in på Hilton hotel...

...och funderade på vad vi skulle hitta på. Det var onsdag och i de svenska tidningarna hade vi läst om dom stora biluppvisningarna på Van Nuys Boulevard just på onsdagar. Det vore väl något att se i verkligheten. 

 
Ett tiotal taxibilar beställdes till hotellet och ett femtiotal av oss som var intresserade av USA-cruising med fina jänkare. Taxibilarna kom och nu uppstod vissa problem, det vi i Sverige hade läst i veckopressen hade ingen av taxichauförerna hört talats om och nu blev frågan "vart vill ni åka". Det visade sig att den gata som vi ville åka till var nästan en mil lång. Släpp av oss någonstans på gatan så kommer säkert bilarna körande i kortege. 
 
Efter nära en timmes körning kommer vi äntligen fram och släpps av på rätt gata men i ett industriområde, där knappast några bilar vågade åka efter mörkrets inbrott. Timmarna gick och inga crusingbilar syntes till, vi bestämde oss att medels taxi återförena oss med den övriga gruppen i hotellet. 
 
Då inga bilder har tagits av det nyss berättade händelseförloppet visar jag istället bild på en buss av 50-talsmodell som stannat utanför vårt hotell.
 
Text: Arne Schelin

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.