Bild
Nästa artikel
ALFASUD LOTTAS UT

Gå på möte - vinn en bil!

Publicerad 27 november 2009 (uppdaterad 17 juni 2010)
Club Alfa Romeo Svezia ska ha årsmöte i helgen - med rekordartat deltagarantal. Kanske har det faktum att man kan vinna en klassisk bil något med det stora intresset att göra.
På Club Alfa Romeos Svezias hemsida har 139 personer anmält sig till helgens årsmöte - det är rekord!

Årsmöten i bilklubbar brukar vara ganska svala tillställningar för den innersta kretsen men Club Alfa Romeo Svezia har gett sig den på att öka intresset kring det årliga evenemanget.

Förra året hölls det i Göteborg och klubben chartrade en stor buss som gick från Stockholm och söderut. Dessutom bjöd man på kulinarisk föreläsning av mannen bakom TV-programmet Solens Mat, Bo Hagström.

I år satsar man ännu hårdare inför mötet i Nacka utanför Stockholm: Carl-Jan Granqvist kommer och föreläser och man kommer att ha världspremiär på sin egen klubb-grappa!

Dessutom lottas en av mycket få Alfasud som finns kvar ut bland deltagarna! En riktigt fin originalbil med 5 200 mil på mätaren och som just gått igenom besiktningen.

Mer info på Alfaklubbens hemsida - man måste komma på årsmötet och man måste vara medlem i Club Alfa Romeo Svezia för att få vara med i utlottningen.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.