Nästa artikel
Renovera med publik!
Renoverings-bonanza 10-13 april

Renovera med publik!

Publicerad 26 januari 2020
Restoration Show på den stora påskmässan i Jönköping 10-13 april får du inte missa! Nu letar arrangörerna efter mekargäng och klubbar som vill visa upp sitt projekt och dessutom meka på mässan. Verktyg och goda råd ingår!
Har du en avstannad renovering som ”bara är några helgers arbete” från att bli en Concours de Elegance-vinnare av rang? Eller har ditt senaste inköp mer luft än plåt i karossen? Oavsett projektnivå bör du omgående anmäla dig till vårens Restoration Show!

Denna unika möjlighet går av stapeln under påskhelgen den 10-13 april på Bilsport Performance & Custom Motor Show. C-hallen på Elmiamässan i Jönköping är i år helt dedikerad till veteranfordon i Klassiker-anda.

Här kommer ett antal utvalda personer/klubbar/specialistföretag få möjlighet att arbeta med sin egen renovering framför publik.

Ett ypperligt tillfälle för det meksugna kompisgänget eller klubben som vill ta sitt projekt ett stort steg framåt. Till ert förfogande finns en fullutrustad verkstad där huvudsponsorn Verktygsboden ställer upp med alla tänkbara och otänkbara verktyg.

Passa samtidigt på att träffa Klassiker som är på plats tillsammans med våra samarbetspartners Verktygsboden, Nostalgia och MHRF. Fortfarande finns chans att anmäla sig!

Mer information finns på www.custommotorshow.se/restoration-show/

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.