Nästa artikel
Vinnare på Ulva Kvarn!
10 000-kronorsklubben

Vinnare på Ulva Kvarn!

Publicerad 23 maj 2018 (uppdaterad 23 maj 2018)
Tänk vad mycket klassisk bil som ryms inom en budget på 10 000 kronor. Detta fick inte minst besökarna på AHK:s tisdagsträff på Ulva Kvarn erfara den 22 maj.
Tisdagen den 22 maj var Klassiker ute och testade sina tre 10 000-kronorsbilar – Saab 9000 CD, Ford Fiesta 1,1 VIP och Renault 9 Automatique.

Bilarna genomgick ett antal ovetenskapliga tester som kommer att redovisas i ett kommande nummer av Klassiker. Dagen kröntes med att besökarna på AHK:s tisdagsträff vid Ulva Kvarn utanför Uppsala fick rösta på vem på redaktionen som gjort det bästa köpet i 10 000-kronorsklassen.

Valdeltagandet var exemplariskt stort och resultatet kan därför anses som väl förankrat hos folket.

Bland alla de som röstade lottade vi ut 5 prenumerationer på Klassiker och följande personer kan skatta sig lyckliga och emotse ett presentkort i sin brevlåda:

Hans-Erik Lauge, Uppsala
Jörgen Odentun, Österbybruk
Marianne Pettersson, Uppsala
Edvin Stark, Skyttorp
Vilmer Wallin, Morgongåva

Tisdagsträffarna vid Ulva Kvarn kan verkligen rekommenderas. De brukar samla omkring 200-250 snyggt utplacerade klassiska bilar och blandningen är fantastisk. Vi vill  tacka arrangörerna för att vi fick komma och visa upp våra 10 000-kronorsfynd!

Vilken av de tre bilarna som vann omröstningen kommer du att kunna läsa om i Klassiker 7/2018. Prenumerera så att du inte missar någon utgåva!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.