Nästa artikel
Dags för Träffpunkt 90!
FULLBOKAD FÖRTRÄFF

Dags för Träffpunkt 90!

Publicerad 17 september 2020 (uppdaterad 21 september 2020)
För första gången kommer Klassiker att hålla en träff enbart för 90-talsklassiker. Söndagen den 27 september håller vi en begränsad Träffpunkt 90 i södra Stockholm. Träffen är enbart öppen för de som föranmält sig.

UPPDATERAD 2020-09-18

I år fyller de första 90-talarna 30 år och välkomnas på så sätt officiellt som historiska fordon med skattefrihet och lättad besiktningsbörda som belöning. 

Det finns många roliga bilar från 1990-talet med klassikerpotential och just nu pågår Klassikerkampen 90-tal. Tre Klassiker-redaktörer har fått 20 000 kronor vardera att köpa varsin 1990-talsklassiker för, detta kan du höra om i Klassikers podcast avsnitt 34 och läsa om i kommande nummer av Klassiker.

Calles, Fredriks och Joakims bilval ska ställas mot varandra i en rad olika utmaningar men de har också en gemensam uppgift: Att anordna en bilträff för 90-talare – Träffpunkt 90!

Tyvärr är omständigheterna inte särskilt gynnsamma för en bilträff detta år så det måste ske i liten skala. Men om läget tillåter det kommer Klassiker att under 2021 ordna en större träff för 90-talsbilar!

Söndagen den 27 september 2020 anordnar vi Träffpunkt 90 Light. Platsen är hemlig men ligger i Stockholms södra delar. Starttiden är satt till klockan 10.00 och träffen håller på till klockan 12.00.

Vi följer den lagstiftning och de rekommendationer som gäller nu under coronapandemin och därför är det viktigt att du som vill komma föranmäler dig eftersom inte mer än 50 personer får samlas. Därmed är också antalet bilar som kan delta begränsat och för att få en bra mix av modeller kan ett visst urval komma att ske. Vi räknar med att ett 30-tal bilar kan komma men det beror lite på hur många personer det är i varje bil. Efter ett dygn hade vi fått så många föranmälningar att vi nu stängt anmälningsfunktionen. De som skickat in en anmälan kommer att få besked om de är välkomna eller om de står på reservplats måndagen den 21 september.

Välkommen!


FAKTA TRÄFFPUNKT 90 Light
När? Söndagen den 27/9
Var? Södra Stockholm
För vem? Endast för föranmälda med bilar av årsmodell 1990-1999.
Hur gör jag? Anmälan är nu stängd.
Och sen då? Senast ett par dagar före träffen får du besked om din bil har blivit utvald och kvällen före träffen kommer du att få reda på exakt var den hålls. Det är då förstås viktigt att du inte sprider den informationen.

Om du eller någon i ditt sällskap inte känner er friska – stanna hemma och meddela gärna oss att du avstår din plats!

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.