Bild
Nästa artikel
Träffreportage

Måndagskul!

Publicerad 20 maj 2013 (uppdaterad 21 maj 2013)
För andra året i rad arrangerar AHK måndagsträffar vid Årstavikens Segelsällskap i Stockholm. Och träffarna blir allt mer populära.

Att hitta en plats i centrala Stockholm för bilträffar är inte det enklaste. Automobilhistoriska Klubben, AHK har de senaste åren prövat flera olika platser. Men av olika orsaker har klubben sökt sig vidare. När måndagsträffarna hölls på Långholmen var ett problem att man fick konkurrera om utrymmet med stressade husbilsägare som vid minst ett tillfälle lyckades backa på en klenod.

Men för andra året i rad arrangeras nu måndagsträffarna vid Årstavikens Segelsällskap på Södermalm i Stockholm. Här finns en vacker utsikt, möjlighet att äta och dricka och inte minst plats för många bilar.

Årets två första träffar var vikta för MHRF-besiktningar. Vid träffen måndagen den 20 maj var temat Mercedes-Benz. Totalt kom cirka 60-70 klassiska bilar och bland annat fanns inte mindre än två exemplar av 600-modellen på plats varav den ena är ordföranden Anders Läcks bil som tidigare tillhört hovstallet.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.