Bild
Nästa artikel
Klassikerträff

Succé för Frukostklubben!

Publicerad 26 maj 2013 (uppdaterad 26 maj 2013)
Runt 70 fordon fyllde Birger Jarls Torg på Riddarholmen i Stockholm när Klassiker arrangerade Frukostklubben, bilträffen för riktigt morgonpigga.

”Men i morse, då var det fint väder”, så brukar det heta och det stämde mycket väl in på vädret den 26 maj 2013. Morgonen bjöd på vackert väder och senare på dagen kom ett kraftigt regnoväder in över Stockholm.

Solen sken klockan 05:50 när en röd Volvo Amazon åkte över bron mot Riddarholmen i Stockholm. Snart hade den fått sällskap av uppemot 70 andra klassiska bilar och mopeder och en motorcykel.

Tanken med Frukostklubben var att arrangera en träff innan staden vaknat, vilket ger utmärkta möjligheter att köra runt i Stockholm i sin egen takt. Och när träffen avslutats 08:00 hade man sedan söndagen framför sig, en del skulle delta i Prins Bertil Memorial och andra skulle göra något helt annat än att ägna sig åt sin entusiastbil.

Kafferosteriet Löfbergs medarbetare fick jobba hårt för att kaffet skulle räcka. Flera gånger tog det slut, men Jenny Östberg och Gustaf Johansson gav inte upp, trots att de varken hade tillgång till ström eller rinnande vatten. Ungefär 120 koppar kaffe serverades under den två timmar långa träffen.

Det är svårt att önska sig bättre väder till en bilträff och så mycket roligare blandning av bilar är svår att tänka ut. Alla som kom till Birger Jarls Torg bidrog till en fantastisk morgon!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.