Bild
Nästa artikel
Träffreportage

Volvomarknad i väntan på regnet

Publicerad 31 augusti 2013 (uppdaterad 31 augusti 2013)
För fjärde året i rad höll Volvospecialisten VP Autoparts marknad vid sin butik i Sollentuna.

Den 31 augusti var det dags igen för Volvomarknad hos VP Autoparts affär i Sollentuna. Volvospecialisten har hittat en fantastisk plats för sin affär i Stockholm. Trots att många stora köpcentra och bostadsområden ligger nära så finns det vid Överby Gård stora möjligheter att härbärgera enorma mängder finbilar och marknadssäljare. Och trots att man är mitt i en storstadsregion är den lantliga känslan påtaglig.

I år hölls marknaden för fjärde gången och även om det kommer fler besökare och marknadssäljare varje år så finns det fortfarande plats att växa på.

Om inte delarna man sökte fanns hos någon marknadssäljare så hade givetvis även VP Autoparts öppet och dessutom en del specialerbjudanden dagen till ära.

Det var egentligen bara ett problem med den här marknaden. Längst bort på finbilsparkeringen tror Klassikers utsände sig ha sett en man som kallas "Gubben Noak". Han verkade meka intensivt på en tämligen okänd Volvomodell som han själv kallar för Arken. För när marknaden pågått i några timmar öppnade sig himlen och ett störtregn la sordin på en annars trevlig tillställning.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.