Nästa artikel
Årets Klassiker stulen!
BMW 2002 tii

Årets Klassiker stulen!

Publicerad 19 augusti 2013 (uppdaterad 19 augusti 2013)
Bilen som valdes till Årets Klassiker 2012 - Kristian Fallemarks superfina BMW 2002 tii 1972 stals i helgen.

I vintras röstades den fram som Årets Klassiker bland Klassikers läsare - Kristian Fallemarks fantastiskt välrenoverade BMW 2002tii. Nu har den blivit stulen och Kristian vädjar till alla som har något minsta tips om var den kan ha tagit vägen att höra av sig. Kristians blogg  berättar han om stölden:


Natten mellan lördag 17-18 augusti så stals min bil ifrån ett låst garage. Tjuvarna har haft med sig sladdlösa maskiner och kapat upp ståldörrarna. Hur de fått iväg bilen är en gåta. De måste antagligen haft släp eller lastbil. Detta är troligen väldigt organiserat för på andra sidan, mittemot vårat garage sitter det alltid massor av slödder i form av knarkare, alkisar och andra usla människor så de har väl sett allt som åkt in och ur garagen och antingen gjort brottet själv eller tipsat andra.
Jag vill be dig som läser detta vara lite extra uppmärksam på annonser som kanske kommer ut i framtiden. (Det troliga är väl att bilen säljs utomlands men man kan ju ha tur ibland även om man inte tror det då sånt här händer).
ALL hjälp och tips emottages tacksamt och leder till att tjuvarna hittas så blir det belöning i någon form!
Sprid gärna detta vidare till alla tänkbara människor!
Tack på förhand!
Kristian Fallemark

 

Har du några tips - hör av dig via Kristians blogg! bmw2002tii.blogspot.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.