Nästa artikel
Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!
Knallsuccé

Klassiker på Wenngarn – besöksrekord!

Publicerad 18 september 2017 (uppdaterad 18 september 2017)
Tack alla ni som gjorde vår tredje storträff på Wenngarns slott till en toppnotering. Vilken fantastisk dag det blev!
Vi är överväldigade. Otroliga bilar rullade in i en strid ström från det att portarna öppnade, fyllde Wenngarns slottspark på nolltid och därefter alla intilliggande ytor. 1 137 utställningsbilar och ungefär lika många besöksfordon gjorde att träfftemperaturen steg snabbt i den vackra parken med sina terrasser och fruktträdgårdar. Överallt fantastiska bilar med glada ägare. 

Var och en upplevde sin egen träff, vare sig man provkörde T-Ford, snackade med klubbkompisar, fikade, häpnade över en viss Chevrolet -53, ställde upp i Concours de charme, fyndade på marknaderna, kollade in Mulle Mecks böcker och Magnus Sandlunds vädrade modeller ... eller bara strosade omkring och njöt denna dag då sommaren gjorde ett kort återbesök. En stor träff som Klassiker på Wenngarn innehåller så många olika upplevelser. Det går nästan inte att sammanfatta i några rader.

Klassikerredaktionen är oerhört nöjda (och självklart sporrade att göra träffen ännu vassare nästa år) och vi vill uttrycka vårt varmaste tack för att ni ville komma! Att få prata med er som läser och tycker om Klassiker betyder allt för oss. Och att få träffa nya framtida medlemmar i Klassikerfamiljen är det bästa vi vet.

Tack till alla som gjorde Klassiker på Wenngarn till en succé!

Inne på området flöt logistiken prima, men ute på vägen byggde köerna upp snabbt. Alla funktionärer slet för att korta väntetiderna, och vi riktar ett tack för tålamodet – och hoppas det var mödan värt. Till nästa år lovar vi att fintrimma fordonsflödet ännu bättre.

Läs mer om Klassiker på Wenngarn i kommande Klassiker och här på webben framöver!

Klassikerhälsningar

Carl, Fredrik, Frans, Jon, Julle, Mårten och Claes 


 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.